Uitdaging

Wat wil jij betekenen?

Jouw wens, jouw invulling

We zijn continu op zoek naar gedreven mensen die graag hun eigen toekomst willen bepalen. Ben jij positief ingesteld en iemand die anderen wil helpen, de vrijheid wil hebben om eigen keuzes te kunnen maken en daardoor het heft in eigen hand te kunnen nemen? Wil jij een extra of volwaardig nieuw inkomen opbouwen in je eigen tempo zodat je de vrijheid hebt de dingen te doen die jij wilt en te genieten?

Vindt jij dat het tijd is voor verandering en ben jij bereidt om daar een paar uurtjes per week van je tijd in te investeren? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, waar we alle tijd voor jou hebben, zodat we tot een beeld kunnen komen hoe wij jou invulling kunnen geven aan onze mogelijkheden.

begeleiden

Werkwijze

Jij staat centraal. Zo kun je tijd, verdiensten en doelen op jouw persoonlijke situatie afstemmen, ongeacht ervaring, opleiding, geloof en (sociale) achtergrond.

Lees meer
overzien

Wie wij zijn

Wij bieden jou een unieke kans om aan jouw toekomst te werken en daardoor de vrijheid te creeëren om je eigen keuzes te kunnen maken.

Lees meer