Wie wij zijn

Verdien jij een unieke kans?

Wie wij zijn

Wij bieden jou een unieke kans om aan jouw toekomst te werken en daardoor de vrijheid te creeëren om je eigen keuzes te kunnen maken.

Het bedrijf waar wij mee samenwerken is zodanig opgezet dat iedereen die op zoek is naar een betere toekomst dit voor zichzelf kan op bouwen. Het is een economisch stabiel familiebedrijf en zit in de Look Better, Feel Better industrie. Ze zijn kapitaalkrachtig en vrij van schulden. Ze zijn al sinds 1978 wereldwijd actief in inmiddels meer dan 160 landen. Het is een gedegen, goed gestructureerd bedrijf, ontwikkeld om mensen de gelegenheid te bieden om op eenvoudige wijze iets voor henzelf te beginnen.

We bieden je een persoonlijk gericht opleidings- en begeleidingstraject. Dat is dus de perfecte opstap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Onze ervaring staat garant voor de perfecte invulling van jouw wensen.

Zie jij kansen wanneer die jou geboden worden; zie jij een mogelijkheid in onze werkwijze? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

begeleiden

Werkwijze

Jij staat centraal. Zo kun je tijd, verdiensten en doelen op jouw persoonlijke situatie afstemmen, ongeacht ervaring, opleiding, geloof en (sociale) achtergrond.

Lees meer
uitdaging

Uitdaging

Wij bieden je altijd verschillende mogelijkheden. Aan jou welke bij je past.

Lees meer